Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Συντομογραφίες λέξεων pc, internet, chat

συντομογραφίες chatΣίγουρα θα έχετε δει ανθρώπους να συννενοούνται με "κινέζικες" συντομογραφίες στον κόσμο των υπολογιστών. Ας ρίξουμε λίγο φως εδώ, παρουσιάζοντας μια λίστα κατηγοριοποιημένη με πολλές από αυτές τις συντομογραφίες. Οι επιμέρους λίστες είναι ταξινομημένες αλφαβητικά.
Συντομογραφίες Internet & Chat
- 1337: leet > elite > τρόπος γραφής με αριθμούς και γράμματα (άλλο πχ: "3erw" = "ξέρω")

Λίστα μεγαλύτερων Ελληνικών forums

ελληνικά forum Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα δημοφιλέστερα Ελληνικά Forums. Σκοπός είναι να έχουμε όλα τα μεγάλα forums συγκεντρωμένα σε μία λίστα, με όλες τις κατηγορίες.
http://forum.scooterclubhellas.gr
Αντικείμενο απασχόλησης: Μηχανές και μηχανάκια που είναι Scooters. Περιλαμβάνει και υποστηρίζει όλη τη γκάμα από αυτά που κυκλοφορούν.
________________________________________ http://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?action=forum
Αντικείμενο απασχόλησης: Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον εναέριο μοντελισμό καθώς επίσης και τα

Λίστα δωρεάν online κορυφαίων εργαλείων

online εργαλείαΚάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε μια λίστα με πολλά πολύ χρήσιμα και cool εργαλεία. Mπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία, που θα βρείτε στην παρακάτω λίστα, online και είναι και δωρεάν, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Online υπολογισμός κόστους μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!
Επισκεφτείτε το: http://www.autolist.gr/car_cost_results/car_cost.php
Περιγραφή: Ένα έξυπνο και πρωτότυπο εργαλείο! Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος του

Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;


λεφτά μέσω internet Τελικά μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω internet; Με ποιους τρόπους; Τι απάτες υπάρχουν και τι θα πρέπει να προσέχουμε; Δείτε όλα τα σχετικά!
Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι παιζονται πολλά, και φυσικά θέλει αρκετή δουλειά. Σκεφτείτε κάτι σαν επένδυση: επενδύετε χρόνο και στο μέλλον πληρώνεστε.

Ας τα χωρίσουμε σε περιπτώσεις, για να τα δούμε πιο ξεκάθαρα.

Σημείωση: σας παραθέτω τρόπους τους οποίους έχω δοκιμάσει και έχω ψάξει πολύ. Σας παρουσιάζω τα γεγονότα από προσωπική μου εμπειρία. Φυσικά, σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να βγάλετε λεφτά οι οποίοι μου διαφεύγουν ή δεν γνωρίζω.

1η περίπτωση: Διαδικτυακός τζόγος κάθε είδους

Πως λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων;


φούρνος μικροκυμάτων Οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι μια εντυπωσιακή συσκευή που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη. Πως λειτουργεί όμως και μας ζεσταίνει το φαγητό; Δείτε!
Σε γενικές γραμμές, ο φούρνος μικροκυμάτων ζεσταίνει το φαγητό, όπως περίπου ζεσταίνει και "καίει" το πρόσωπό μας ο ήλιος.

Βέβαια μιλάμε για διαφορετική ακτινοβολία (του ήλιου πιο αδύναμη, του φούρνου μικροκυμάτων

Ναόμι Κλάιν – Το Δόγμα του Σοκ- Ένα βιβλίο που θα έπρεπε να μοιράζεται στο δρόμο

γράφει και γκρινιάζει ο risinggalaxy

Αυτές τις μέρες διαβάζω το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν “Το δόγμα Σοκ” , που κυκλοφορεί εδώ και κάποιους μήνες από τις εκδόσεις Λιβάνη.Το ίδιο το βιβλίο προκαλεί σοκ σχεδόν σε κάθε του σελίδα, αποτέλεσμα της εκτενούς δημοσιογραφικής έρευνας της συγγραφέως σε πρωτογενές επίπεδο αλλά και της απλής και κατανοητής εξ ιστόρησης της κοινωνικής λαίλαπας που 
ονομάζουμε νεοφιλελευθερισμό.
 

Βέβαια ο νεοφιλελευθερισμός   δεν είναι παρά μια τερατογέννεση του καπιταλισμού και καλό θα ήταν να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Χαρακτηριστικό δείγμα της Αμερικάνικης σχολής σκέψης το βιβλίο είναι απολύτως κατανοητό και από τον πλέον άσχετο αναγνώστη πάνω στα θέματα που διαπραγματεύεται χωρίς να γίνεται κουραστικό. Μου θύμισε την εμπειρία της ανάγνωσης του “Η Ιστορία Του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών” του Χάουαρντ Ζίν. Όχι μόνο σε επίπεδο απλότητας και αξιοπιστίας, αλλά και στον προσωπικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα βιβλίο στην απόπειρα