Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Cama Sutra

Cama Sutra 2
Πάμε σπίτι
Αυτή η στάση μπορεί να γίνει πιο άνετη αν τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι στα οπίσθια της γυναίκας, ώστε.............
να σηκωθούν οι γοφοί της ψηλά. Άσε το σύντροφο σου να κάνει όλο το παιχνίδι. Συνίσταται στις γυναίκες που αισθάνονται ένα "βάρος" μετά το δείπνο.
-------------------------------------------------------
Τσουλήθρα
Η γυναίκα πλαγιάζει επάνω στον άντρα, καθώς ανοίγει τα πόδια της για να επιτρέψει την εισχώρηση. Όταν ο άντρας βρίσκεται μέσα της, εκείνη κλείνει τα πόδια της σφιχτά και γλιστράει το σώμα της πάνω και κάτω, κόντρα στο σώμα του συντρόφου της. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα διεγερτική για τις γυναίκες στάση και συνίσταται σε όσες αρέσει να είναι από πάνω.
-------------------------------------------------

Το μήλο του Νεύτωνα
Ο άντρας σηκώνεται, αφήνοντας τη σύντροφο του να τυλίξει τα πόδια της γύρω από της μέση του. Για περισσότερη στήριξη και εισχώρηση σε μεγάλο βάθος, αυτή μπορεί να στηρίζεται ελαφρώς σε έναν τοίχο. Είναι μία βολική στάση, για κάθε περίσταση, και κάθε στιγμή.. Το μόνο που χαλάει τη συνταγή είναι ότι ο άντρας πρέπει να είναι αρκετά δυνατός(για να μην έχουμε κατάγματα..)

-------------------------------------------------

Κουτσό
Ο άντρας γονατίζει και μπαίνει μέσα στη σύντροφό του, που πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια να λυγίζουν στο στήθος του άντρα. Αυτός ελέγχει την κίνηση, καθώς η γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια για να χαϊδεύει τον άντρα. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά.

---------------------------------------------------
Στυλ Anjou
Το ζευγάρι ξαπλώνει σε πλάγια θέση και ο άντρας μπαίνει στη γυναίκα από πίσω, σπρώχνοντας τα οπίσθια της στο μέρος του. Τα χέρια του θα πρέπει να είναι ελεύθερα να χαϊδέψουν το στήθος της και αν μάλιστα γυρίσει ελαφρά η γυναίκα προς το μέρος του, μπορεί να γλύψει ή να φιλήσει τις ρώγες της. Ιδανική στάση για τις γυναίκες στους 5 πρώτους μήνες της κύησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου